Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Nieuwe directeur bij Opella

Ilse Jansen is met ingang van 1 juli 2016 de nieuwe directeur zorg van Opella, zorgdienstverlener op de zuidelijke Veluwe. Jansen werkte de afgelopen jaren als directeur zorg bij Frion, organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Ze heeft ruime ervaring in zowel zorg als bedrijfsleven.


Opella en Ilse Jansen vinden elkaar vooral in het enthousiasme voor zelforganiserend werken. Jansen: “Ik geloof in het de professionaliteit en het gezonde verstand van onze zorgmedewerkers. Zij hebben ruimte nodig om te kunnen bijdragen aan wat klanten nodig hebben. Als directeur kan ik vooral ondersteunen door mensen vertrouwen te geven om te doen wat nodig is. En om dilemma’s op de werkvloer samen met anderen op te lossen. Ieder vanuit zijn eigen rol.”

Opella werkt sinds enkele jaren met zelforganiserende teams, waarbij de mensen op de werkvloer zelf samen met de klant afspraken maken om te komen tot de beste zorg en ondersteuning. Bestuur en directie werden mede dankzij zelforganisatie teruggebracht van acht naar vier personen om zoveel mogelijk ‘handen aan het bed’ mogelijk te maken.

OVERIGE ARTIKELEN

NIEUWSARCHIEF

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan