Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Uitbreiding Baken gestart

De bouw voor de tijdelijke uitbreiding van het Baken in Bennekom is gestart! Deze week werd een begin gemaakt met het grondwerk. Op 11 en 12 oktober 2016 worden nieuwe units geplaatst waarmee het Baken wordt uitgebreid. Begin december is de geplande oplevering.

Het Baken is een tijdelijke locatie voor revalidatie en herstel en wordt nu uitgebreid om artsen, therapeuten en de Begeleiding Groep (dagbesteding voor zelfstandig wonende ouderen) te huisvesten. Zij bevinden zich nu nog in de Breukelderhof. Dit gebouw wordt eind 2016 gesloten en vervolgens gesloopt.

Permanente bouw
Tegelijkertijd  onderzoekt Opella de mogelijkheid om op het Baron van Wassenaerpark te starten met nieuwbouw van een Multidisciplinair Behandelcentrum (MDBC). Hier moeten revalidatie, herstel, eerstelijns behandeling en begeleiding bij elkaar komen, voor zelfstandig wonende ouderen of mensen die (tijdelijk) bij Opella verblijven. Plan is om het Multidisciplinair Behandelcentrum te bouwen tussen de tijdelijke bouw van locatie het Baken (Barones van Lyndenlaan) en de Edeseweg. Daarna wordt de tijdelijke bouw van het Baken verwijderd en kan dit deel van de wijk opnieuw worden ingericht.

Lees hier de nieuwsbrief over de bouwontwikkelingen op het Baron van Wassenaerpark.

OVERIGE ARTIKELEN

NIEUWSARCHIEF

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan