Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Afscheidsreceptie verpleeghuis De Breukelderhof

Verpleeghuis de Breukelderhof sluit uiterlijk eind dit jaar definitief haar deuren. Vijftig jaar lang was de Breukelderhof een begrip in Bennekom. Het verpleeghuis speelde een rol in het leven van veel mensen: bewoners, hun naasten, medewerkers en vrijwilligers. U bent van harte welkom op de afscheidsreceptie op vrijdag 25 november 2016 van 16.00 tot 17.30 uur.

Omdat steeds meer ouderen lang(er) zelfstandig blijven wonen, wordt de Breukelderhof niet vervangen door nieuwbouw, maar door verpleegzorg thuis. Opella realiseerde daarnaast de afgelopen jaren kleinschalige verpleeghuiszorg in de gemeenten Ede en Wageningen, waardoor mensen in hun eigen dorp of wijk intensieve zorg krijgen als thuis wonen niet meer mogelijk is. De bewoners van de Breukelderhof hebben inmiddels bijna allemaal een nieuwe woonplek gevonden. Medewerkers en vrijwilligers een andere werkplek.Ontmoet andere betrokkenen en bekijk de geschiedenis van 50 jaar Breukelderhof.

Vrijdag 25 november 2016 16.00-17.30 uur

De Breukelderhof – Robert Kochlaan 1 – 6721 BE Bennekom

Komt u zoveel mogelijk op de fiets of parkeert u in de parkeervakken op het Baron van Wassenaerpark. Is de parkeerplaats bij de Breukelderhof vol? Via de Edeseweg rijdt u aan de andere kant de wijk binnen. Vervolgens loopt u over de wandelpaden binnendoor naar de entree van de Breukelderhof.
Om voor de bewoners geen overlast te geven, zijn de woonafdelingen niet toegankelijk. In de centrale Steenstraat ontmoet u andere betrokkenen en is een uitgebreide fotoreportage van de Breukelderhof te bezichtigen.

OVERIGE ARTIKELEN

NIEUWSARCHIEF

Klik hier om naar het nieuwsarchief te gaan