Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Vacature Raad van Toezicht

Opella is dé zorgdienstverlener in de wijk. De klant doet zo veel mogelijk zelf, Opella regelt de rest. Soms tijdelijk en soms voor langere tijd. Opella zorgt ervoor dat klanten hun leven zo normaal mogelijk en in hun eigen, vertrouwde omgeving kunnen leiden. Opella werkt in de gemeenten Ede, Renkum, Renswoude, Rhenen, Veenendaal en Wageningen. 

De Nederlandse zorg is in beweging. Opella gaat die uitdaging aan door op nieuwe manieren te werken, te denken en te zorgen. Opella bereidt zich al jaren voor op deze veranderingen. Goede dienstverlening vraagt om betrokken en deskundige toezichthouders.

Nieuw lid Raad van Toezicht

Voor onze Raad van Toezicht zijn wij op zoek naar een lid die begrijpt hoe strategie en de kleine diensten  aan onze klanten met elkaar samenhangen. Opella zoekt een stevige sparringpartner voor de Raad van Bestuur. Een kandidaat  die bekend is met zorginnovatie, die de kansen ziet voor een vooruitstrevende zorgdienstverlener en die het toezicht hierop mede vorm kan geven.

De volledige profielschets van ons nieuwe lid van de Raad van Toezicht.
Bekijk het jaarverslag 2013 van Opella.

Voor meer informatie kunt u bellen met:

  • De heer E. Fokkema, voorzitter Raad van Toezicht, telefoon 06-25051728
  • Mevrouw D. van Lith , lid Raad van Toezicht, telefoon 06-48459599
  • of de heer D. Visser, bestuurssecretaris, telefoon 06-11354535

De eerste gesprekken staan gepland voor 19 december 2014

Uw sollicitatie met motivatie en cv kunt u tot 9 december 2014, bij voorkeur digitaal, sturen naar mevrouw M. Lafère, secretaresse Raad van Bestuur, mlafere@opella.nl. Of per post naar Opella, t.a.v. mevrouw M. Lafère, postbus 677, 6710 BR Ede.