Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Zelf je werk organiseren bij Opella

Opella is op weg naar zelforganiserend werken. Dit betekent dat je als medewerker volop de ruimte krijgt om jouw deskundigheid en talenten in te zetten. Natuurlijk binnen de grenzen van verantwoord werken. Jij hebt het directe contact met je klanten en kan naar hun wensen optimale zorg en servicediensten bieden.

Film Zelf je werk organiseren

Waarom vinden we zelforganisatie bij Opella zo belangrijk? En hoe pakken we het aan? Bekijk de film Zelf je werk organiseren bij Opella.

Opellaboekje Maak dromen werkelijkheid

Het Opellaboekje ‘Maak dromen werkelijkheid’ verwoordt de basis van het zelforganiserend werken. In dit boekje vind je de doelstellingen die we met elkaar willen bereiken: tevreden klanten, professionele en bevlogen medewerkers, betrouwbare werkgever en grip op de portemonnee.

Aan de slag met zelforganisatie

Het uitgangspunt van zelforganisatie is dat je werkt volgens de kernwaarden van Opella: Vertrouwen, Erkenning, Eerlijkheid en Respect. Wat drijft jou in je werk? Waar ben je goed in en wat wil je graag ontwikkelen? Daarmee ga je aan de slag in een training, samen met jouw team. In kleine actieteams ga je vervolgens de theorie in de praktijk toepassen: vanuit een (nog) betere samenwerking pak je verbetermogelijkheden op en voert ze uit. Deze verbetermogelijkheden heb je in de training samen met je team benoemd.