Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Zorg bij u thuis

Uw eigen verzorging. Taken in het huishouden. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet meer zelfstandig lukt. Bijvoorbeeld omdat u ziek bent, herstelt na een operatie of ouder wordt. Dan is extra ondersteuning thuis erg welkom.

Voor u thuis

Onze hulpen bij het huishouden kunnen u de huishoudelijke klussen uit handen nemen. Een verzorgende helpt u bij dingen als het douchen en zwachtelen. En hebt u een ernstige ziekte of beperking? Dan vindt u de juiste specialistische zorg bij onze verpleegkundigen.

Voor advies en behandeling is de behandelaar er voor u. Van de ergotherapeut tot de logopedist. Ook kunt u een beroep doen op allerlei voorzieningen voor in huis. Bij onze dagbehandeling of dagverzorging kunt u deelnemen aan activiteiten, gecombineerd met zorg.

Voor uw mantelzorger

Als familieleden of vrienden u ook bijstaan, is het voor hen soms best fijn om wat pauzes in te lassen. Dan kunnen de vrijwilligers van onze Bezoek- en opvangservice u gezelschap bieden. Bij regeltaken zoals het aanvragen van zorg, kan onze mantelzorgmakelaar bijspringen.

Meer weten?

Wilt u met iemand praten over de zorg die u nodig hebt? Belt of mailt u dan naar het Opella servicepunt via 0318 752222 of servicepunt@opella.nl.