Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Longverpleegkundige

Heeft u te maken met longaandoeningen, zoals astma of COPD? Dan kunt u een beroep doen op de gespecialiseerd longverpleegkundige van Opella. Zij kan u uitleg en advies geven, u leren omgaan met uw beperkingen of onderseunen bij een gezonde leefstijl.

Carin de Ruijter is de longverpleegkundige van Opella: "Ik neem de tijd om samen met u goed te kijken wat u nodig heeft. Ik heb veel kennis van longaandoeningen en bijvoorbeeld het onbegrip waar u in uw omgeving tegenaan kunt lopen. Ik geef u de beste zorg en advies, zodt u in uw dagelijks leen leert omgaan met uw aandoening."
 

De longverpleegkundige voor u

De longverpleegkundige behandelt u volgens de nieuwste inzichten. Zij is HBO-opgeleid, BIG geregistreerd en lid van het kwaliteitsregister voor verpleegkundigen.

Directe zorg

Indien nodig starten wij uw zorg dezelfde dag. De longverpleegkundige heeft contact met uw huisarts, longarts of andere specialist en eventuele andere betrokken therapeuten of behandelaars.

Kosten

Verpleegkundige zorg van Opella - dus ook de longverpleegkundige - wordt vergoed vanuit de basisverzekering van de Zorgverzekeringswet. De zorg komt niet ten laste van uw eigen risico. De wijkverpleegkundige indiceert de zorg die u nodig heeft.

Meer informatie of een afspraak maken met de longverpleegkundige?

Neem contact op met het Opella servicepunt., telefoon 0318 752222, servicepunt@opella.nl.