Servicepunt 0318 752222

Bel Me Terug

Verzorging aan huis

Opstaan, douchen, aankleden, eten en drinken. Het lijkt zo vanzelfsprekend. Totdat het niet meer zelfstandig lukt. Extra ondersteuning is dan erg welkom. Die verzorging kunnen wij u bieden. Tijdelijk of voor een langere periode. Eén of meerdere keren op een dag. ’s Avonds, ’s nachts en in het weekend. Wij kennen geen wachttijden voor persoonlijke verzorging en kunnen u direct de zorg bieden die u nodig heeft.

Mevrouw Gosenson

“Ik heb alle bewondering voor de mensen die bij me langskomen. Ook al is er regen of wind, ze staan ’s morgens en ’s avonds voor me klaar. Ze hielpen me altijd al bij het aan- en uitdoen van mijn steunkousen. Vorig jaar brak ik mijn pols en kon ik niks meer. Toen had ik dus veel meer zorg nodig. Bij het wassen, aankleden en zelfs bij het aardappels schillen. Ik ben erg dankbaar dat ik door die ondersteuning thuis kan blijven wonen.”

 
 
 
 

Deze persoonlijke verzorging kunnen we combineren met verpleging of behandeling aan huis. Zodat onze zorg zo goed mogelijk aansluit bij wat u wilt en nodig hebt.

De kosten van verzorging

Onze persoonlijke verzorging wordt vergoed vanuit de Zorgverzekeringswet. Persoonlijke verzorging komt niet ten laste van uw eigen risico. De wijkverpleegkundige indiceert de zorg die u nodig heeft.


Meer weten?

Wilt u met ons doorpraten over de zorg die u nodig hebt, de indicatieaanvraag of uw eigen bijdrage? Neemt u dan contact op met het Opella servicepunt via telefoon (0318 752222) of e-mail (servicepunt@opella.nl).

Of lees de folder Verpleegkundige zorg en verzorging aan huis. Daarnaast vindt u op zorgbijuthuis.opella.nl antwoorden op veelgestelde vragen over verzorging.

Terug naar vorige pagina